Uw specialist

Verpakking voeding en non-food

Al meer dan 45 jaar is Neopack een pionier in de wereld van verpakking voor voeding en non-food. Ons familiebedrijf staat in voor het volledige verpakkingsproces, van het ontwerp tot de levering bij uw firma.

Slimme oplossingen voor de voedingsindustrie

Het verhaal van Neopack begint in 1970 bij plastic wegwerpverpakkingen in de zuivelindustrie. Door de jaren heen bouwden we ook ervaring en knowhow op in andere sectoren. Vandaag leveren wij verpakkingen voor:

Ons gamma omvat onder meer plastic bakjes, kartonnen doosjes en andere disposables in diverse afmetingen. We leveren ook biologisch afbreekbare verpakking voor voeding.

Oog voor de noden van uw sector

Uiteraard voldoet al onze verpakking voor voeding aan de nodige kwaliteitseisen (EEG richtlijn 1935/2005, 2002/72/EC en 10/2011/EC). Ze bieden een optimale bescherming, zodat uw producten niet beschadigd worden tijdens het transport. Alle verpakkingen zijn afgestemd op de behoeften van uw sector. Ovenbestendig, verpakt onder MAP, hersluitbare verpakking of een anti-fog behandeling: de mogelijkheden zijn legio.

Bent u actief in de non-foodsector? Ook dan vindt u in ons assortiment gegarandeerd een oplossing voor uw verpakkingsvraag.

Gesofisticeerd maatwerk

Naast onze standaardoplossingen uit de ‘smart series’ bieden we ook maatwerk aan. Bij alle verpakkingen voor voeding en non-food houden we rekening met de vereisten van uw specifieke product, de houdbaarheid, de nodige bescherming en de kostprijs. Uw vormgevingswensen worden omgezet in een verpakking op maat, die 100% aansluit bij uw merk.

Hebt u nog vragen over onze verpakkingen of wilt u een afspraak maken om uw verpakkingsvraag te analyseren? Contacteer ons dan & ontdek onze totaalservice! 

Onze services

  • Eigen transport
  • Grafisch ontwerp
  • Private label
  • Stockage

Verpakking op maat?