Kunststof verpakkingen voor voedingsmiddelen & meer

Neopack is uw fabrikant en leverancier van kunststof verpakkingen voor voedingsmiddelen en non-food. Elke sector heeft specifieke verpakkingseisen, die wij dankzij 45 jaar ervaring maar al te goed kennen. Ontdek ons ruime assortiment!

Smart series: slimme standaardverpakkingen

Onze kunststof verpakkingen zijn afgestemd op de behoeften uw sector. Pralines vragen om een aantrekkelijke presentatie, terwijl uw vleesverpakking vooral functioneel en diepvriesbestendig moet zijn.

Ons gamma bestaat uit kunststof verpakkingen in PS, PP, APET, PLA, C-Pet en R-PET. Alle verpakkingen voldoen aan de geldende kwaliteitseisen (EEG richtlijn 1935/2004, 2002/72/EC en 10/2011/EC). Ze beschermen uw voedingsmiddelen en andere producten niet alleen op hygiënisch vlak, maar ook tegen schade tijdens het transport.

Ontdek onze Private label verpakkingen

Neopack produceert en levert ook kunststof verpakkingen op maat voor uw merk. Bespreek uw vormgevingswensen (etikettering, sluiting...), dan werken wij voor u een 3D-tekening en staal uit. Door het gebruik van de techniek thermoformeren is maatwerk ook in kleine oplages mogelijk.

Vertrouw op uw partner

We begeleiden u tijdens het volledige verpakkingsproces. Hebt u al een bestaande verpakking? Dan bekijken we graag hoe we die esthetisch en functioneel kunnen verbeteren. Ook voor de logistiek kunt u op ons rekenen. We houden uw voorraad bij en zorgen voor stipte leveringen bij uw firma. Ontdek onze totaalservice.

Wilt u meer weten over onze kunststof verpakkingen? Neem dan contact op. Onze specialisten helpen u graag verder.